Arlanda

Res tryggt med Airtours (läs mer här).

.

Resor till Gerakini i HalkidikiGrekland

Sagolik strand i naturskön omgivning

Om Gerakini

Gerakini ligger öster om Kalives och är en trevlig semesterort. Här finns en ljuvlig sandstrand där du kan spendera många sköna dagar. Längs huvudgatan ligger några matställen och affärer inbäddade i den grönskande omgivningen och du bjuds på traditionell grekisk stämning.

Längs huvudvägen i Gerakini ligger några tavernor, snabbmatställen och minimarkets.

Var ligger Gerakini?

Karta Gerakini

Väder och badtemperaturer

I Halkidiki råder ett behagligt medelhavsklimat, i slutet av april börjar temperaturen att stiga och når i maj drygt 20 grader dagtid med lite kallare nätter. I juni börjar den sköna sommaren med temperaturer runt 27 grader. Under högsommaren juli- augusti är det varmt med temperaturer runt 30 grader och knappt ett moln på himlen. Vattentemperaturen ligger på ca 20-25 grader under sommaren och solen skiner ca 10-12 timmar per dag. I september börjar det bli svalare med temperaturer runt 25 grader igen. I början av våren och sen höst kan det komma regnskurar men oftast inget långvarigt.

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Airtours service

Airtours lokala representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst. Airtours lokala samarbetspartner heter Dolphin.

Andra resmål i Halkidiki