Arlanda

Museum

3.0

Aten, Grekland

Pålitligt mellanklasshotell i traditionell stil

Här bor du nära arkeologiska museet med gångavstånd till området Plaka och sevärdheter som Akropolis och Syntagmatorget. Hotellet är traditionellt inrett och har en lounge i lobbyn där man även kan ta något att dricka.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Traditionellt inredda rum på 17-21 m² med heltäckningsmatta och ljudisolerade fönster. Dubbelsäng eller separata sängar och balkong. Bad/dusch, wc, hårtork, minibar, tv, AC, wifi. Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa.

Familjerum, 2‑4 personer

Rymliga rum med dubbelsäng eller separata sängar och balkong. Bad/dusch, wc, hårtork, minibar, tv, AC, wifi. Möjlighet till två extrasängar i form av bäddsoffa eller hopfällbar säng.

10 min
till närmaste tunnelbana,
Omonia

Museum


BOUBOULINAS 16
Airtours andra hotell i Aten
Greklands flagga

Centrala Aten: Aten bjuder på historiska sevärdheter och genuin grekisk atmosfär

Centrala Aten

Aten är en myllrande kulturskatt med sevärdheter som Akropolis, det arkeologiska museet och Zeustemplet. På Akropolis hittar du Parthenon, det berömda templet tillägnat gudinnan Atena. Dagtid kan staden upplevas som stressad med mycket trafik men på kvällen lever torgen och gatorna upp och stämningen är familjär och mysig. Syntagmatorget är stadens centrala punkt, härifrån är det nära till shopping i Monastiraki, den gamla stadsdelen Plaka och trendiga Psirri.» Läs mer om Centrala Aten

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Aten

» Se alla våra hotell i Aten