Arlanda

Herodion

4.0

Aten, Grekland

Familjeägt förstaklasshotell med jacuzzi på takterrassen

Hotellet ligger med utmärkt läge i centrala Aten och från takterrassen har man magnifik utsikt över Akropolis. Där finns jacuzzi, solstolar och på sommaren öppnas restaurang och bar. I lobbyn finns ett atrium med bar och restaurang för mysiga drinkar och måltider i loungemiljö.

Rum

Dubbelrum utsikt mot akropolis, 2‑3 personer

Smakfullt inredda rum, några med balkong, på 16-21 m² med underbar utsikt mot Akropolis. Dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc, hårtork, minibar, tv, AC, säkerhetsbox, wifi, kaffe- och tekokare. Möjlighet till extrasäng i form av hopfällbar säng.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Smakfullt inredda rum, några med balkong, på 16-21 m². Dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc, hårtork, minibar, tv, AC, säkerhetsbox och wifi. Möjlighet till extrasäng i form av hopfällbar säng.

4 min
till närmaste tunnelbana,
Akropolis

Herodion


ROVERTOU GALLI STREET 4
Airtours andra hotell i Aten
Greklands flagga

Centrala Aten: Aten bjuder på historiska sevärdheter och genuin grekisk atmosfär

Centrala Aten

Aten är en myllrande kulturskatt med sevärdheter som Akropolis, det arkeologiska museet och Zeustemplet. På Akropolis hittar du Parthenon, det berömda templet tillägnat gudinnan Atena. Dagtid kan staden upplevas som stressad med mycket trafik men på kvällen lever torgen och gatorna upp och stämningen är familjär och mysig. Syntagmatorget är stadens centrala punkt, härifrån är det nära till shopping i Monastiraki, den gamla stadsdelen Plaka och trendiga Psirri.» Läs mer om Centrala Aten

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Aten

» Se alla våra hotell i Aten