Arlanda

Divani Acropolis Palace

5

Aten, Grekland

Fint förstaklasshotell med lugnt läge och takterrass

Här bor du i lyxig stil vid foten av Akropolis med vacker utsikt över Parthenontemplet. Hotellet har en utomhuspool med solstolar på innergården och takterrass med restaurang och bar som är öppen på sommaren. Det finns gratis hotellbuss till Syntagmatorget under dagtid.

Rum

Dubbelrum deluxe, 2‑3 personer

Stilfullt inredda rum med balkong, vissa med heltäckningsmatta, på ca 25 m². Dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc, hårtork, minibar, säkerhetsbox, tv och wifi. Möjlighet till extrasäng i form av hopfällbar säng.

Dubbelrum executive, 2‑3 personer

Eleganta rum i neutrala färger med balkong, vissa med heltäckningsmatta, på ca 27 m². Dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc, hårtork, minibar, säkerhetsbox, tv och wifi. Möjlighet till extrasäng i form av hopfällbar säng.

Bra att veta

Utomhuspoolen är öppen under sommarmånaderna cirka maj-oktober.

Var ligger hotellet?

6 min
till närmaste tunnelbana,
Akropolis

Divani Acropolis Palace


19-25 PARTHENONAS STREET
Airtours andra hotell i Aten
Greklands flagga

Centrala Aten: Aten bjuder på historiska sevärdheter och genuin grekisk atmosfär

Centrala Aten

Aten är en myllrande kulturskatt med sevärdheter som Akropolis, det arkeologiska museet och Zeustemplet. På Akropolis hittar du Parthenon, det berömda templet tillägnat gudinnan Atena. Dagtid kan staden upplevas som stressad med mycket trafik men på kvällen lever torgen och gatorna upp och stämningen är familjär och mysig. Syntagmatorget är stadens centrala punkt, härifrån är det nära till shopping i Monastiraki, den gamla stadsdelen Plaka och trendiga Psirri.» Läs mer om Centrala Aten

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Aten

» Se alla våra hotell i Aten