Arlanda

Acropolis Ami Boutique

3.5

Aten, Grekland

Mysigt mellanklasshotell vid foten av Akropolis

Modernt hotell inrett i ljusa färger. Från hotellets säsongsöppna takterrass har man en magnifik panoramautsikt över staden och Akropolis. Stadsdelarna Plaka, Monastiraki och Psirri med sina många barer, restauranger och butiker ligger på promenadavstånd.

Rum

Dubbelrum utsikt mot akropolis, 2‑3 personer

Ljusa rum med dubbelsäng eller separata sängar. Dusch, wc, hårtork, AC, tv, säkerhetsbox och wifi. Balkong och utsikt mot Akropolis. Möjlighet till extrasäng i form av hopfällbar säng.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Ljusa rum med dubbelsäng eller separata sängar. Dusch, wc, hårtork, AC, tv, säkerhetsbox och wifi. Fransk balkong. Möjlighet till extrasäng i form av hopfällbar säng.

5 min
till närmaste tunnelbana,
Syngrou-Fix

Acropolis Ami Boutique


10 Iras Street
Airtours andra hotell i Aten
Greklands flagga

Centrala Aten: Aten bjuder på historiska sevärdheter och genuin grekisk atmosfär

Centrala Aten

Aten är en myllrande kulturskatt med sevärdheter som Akropolis, det arkeologiska museet och Zeustemplet. På Akropolis hittar du Parthenon, det berömda templet tillägnat gudinnan Atena. Dagtid kan staden upplevas som stressad med mycket trafik men på kvällen lever torgen och gatorna upp och stämningen är familjär och mysig. Syntagmatorget är stadens centrala punkt, härifrån är det nära till shopping i Monastiraki, den gamla stadsdelen Plaka och trendiga Psirri.» Läs mer om Centrala Aten

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Aten

» Se alla våra hotell i Aten