Arlanda

The Margi

4.5

Aten, Grekland

Exklusivt hotell med hög serviceanda i badorten Vouliagmeni

Elegant förstaklasshotell i Vouliagmeni på Atens Riviera. Här bor du nära de fina sandstränderna cirka två mil söder om centrala Aten. Superba restauranger och barer bjuder på råvaror från hotellets egen farm. Det vackra poolområdet med bekväma solstolar lockar till sköna dagar i lugn atmosfär. För lite extra lyx unnar du dig en stund i hotellets spa med bastu och inomhuspool.

Rum

Dubbelrum executive, 2‑3 personer

Moderna rum i jordnära färger på 22-25 m² med dubbelsäng. Bad/dusch, wc och hårtork. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng i form av hopfällbar säng. Alla rum har balkong.

Juniorsvit, 2‑3 personer

Moderna sviter i jordnära färger på 40 m² med dubbelsäng. Bad/dusch, wc och hårtork. AC, tv, minibar, Nespresso kaffemaskin, wifi och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng i form av hopfällbar säng. Alla sviter har balkong.

Superiorrum, 2‑3 personer

Moderna rum i jordnära färger på 22 m² med dubbelsäng. Bad/dusch, wc och hårtork. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng i form av hopfällbar säng. Alla rum har stora fönster eller balkong.

Bra att veta

16-års gräns till inomhuspoolområdet.

1 min
till närmaste buss,
Apolonos

The Margi


Litous Street 11
Airtours andra hotell i Aten
Greklands flagga

Atens Riviera: Atens Riviera attraherar både jetset och soltörstiga turister

Atens Riviera

Under sommarens heta dagar lockar Atens Riviera med stränder och kvällsliv. Flådiga yachter seglar in i de fina marinorna längs kusten. I Glyfada samlas Atens kändisar på helgerna för att njuta av sköna dagar, shopping och pulserande nätter. Stränderna är av grus och sten, närmaste sandstrand ligger i Voula. Lyxiga Vouliagmeni bjuder på en trolsk spa-sjö med termalvatten och nafsande småfiskar, lyxhotell och underbara sandstränder.» Läs mer om Atens Riviera

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Aten

» Se alla våra hotell i Aten