Arlanda

Sea View

3.5

Aten, Grekland

Smakfullt mellanklasshotell med pool och bra läge i Glyfada

Här bor du med 150 meter till stranden men det finns även pool med solstolar och parasoller på hotellet. Hotellet har restaurang och bar men vill man ha större utbud är det cirka 350 meter till Glyfada centrum. In till centrala Aten är det cirka 14 km och dit åker man enklast med lokalbuss eller spårvagn.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Fräscha rum med dubbelsäng eller separata sängar och balkong. Några av rummen har heltäckningsmatta. Bad/dusch, wc, badrock, tofflor, hårtork, minibar, säkerhetsbox, luftkonditionering, tv och wifi. Möjlighet till extrasäng i form av hopfällbar säng.

Superiorrum, 2 personer

Stora och fina rum med dubbelsäng eller separata sängar och balkong. Några av rummen har heltäckningsmatta. Bad/dusch, wc, badrock, tofflor, hårtork, minibar, säkerhetsbox, luftkonditionering, tv och wifi.

4 min
till närmaste tåg,
Kolymvitírio

Sea View


4 Xanthou Street
Airtours andra hotell i Aten
Greklands flagga

Atens Riviera: Atens Riviera attraherar både jetset och soltörstiga turister

Atens Riviera

Under sommarens heta dagar lockar Atens Riviera med stränder och kvällsliv. Flådiga yachter seglar in i de fina marinorna längs kusten. I Glyfada samlas Atens kändisar på helgerna för att njuta av sköna dagar, shopping och pulserande nätter. Stränderna är av grus och sten, närmaste sandstrand ligger i Voula. Lyxiga Vouliagmeni bjuder på en trolsk spa-sjö med termalvatten och nafsande småfiskar, lyxhotell och underbara sandstränder.» Läs mer om Atens Riviera

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Aten

» Se alla våra hotell i Aten