Arlanda

Best Western Fenix

3.5

Aten, Grekland

Kustnära mellanklasshotell med pool och restaurang

I Glyfada kan du njuta av närhet till härliga stranden på detta trevliga hotell som dessutom har pool med solstolar och snackbar. Hotellet har även á la carte-restaurang och gångavstånd till golfbana. Till stranden är det cirka 250 meter och vill du in till centrala Aten åker du enkelt de 12 kilometerna med lokalbuss eller spårvagn.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Ljusa rum med heltäckningsmatta, ljudisolerande fönster och balkong. Dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc, hårtork, minibar, tv, AC, säkerhetsbox och wifi. Möjlighet till extrasäng i form av hopfällbar säng.

2 min
till närmaste buss,
Défteri Glyfádas – se fler

Best Western Fenix


1-3 ARTEMISIOU STREET
Airtours andra hotell i Aten
Greklands flagga

Atens Riviera: Atens Riviera attraherar både jetset och soltörstiga turister

Atens Riviera

Under sommarens heta dagar lockar Atens Riviera med stränder och kvällsliv. Flådiga yachter seglar in i de fina marinorna längs kusten. I Glyfada samlas Atens kändisar på helgerna för att njuta av sköna dagar, shopping och pulserande nätter. Stränderna är av grus och sten, närmaste sandstrand ligger i Voula. Lyxiga Vouliagmeni bjuder på en trolsk spa-sjö med termalvatten och nafsande småfiskar, lyxhotell och underbara sandstränder.» Läs mer om Atens Riviera

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Aten

» Se alla våra hotell i Aten