Arlanda

Vice Versa

4.0

Paris, Frankrike

Designhotell med uppsluppen inredning

Modedesignern Chantal Thomass står för den härliga inredningen där varje våning representerar en av de sju dödssynderna. Efter att ha passerat den vita lugna lobbyn är istället rummen färgglada med roliga detaljer. Mindre relax avdelning med ångbastu. Läget är i det 15:e distriktet nära till Paris Expo och bara ett par kilometer till Eiffeltornet och Luxembourg parken.

Rum

Dubbelrum deluxe, 2 personer

Invidiuellt inredda rum på 18 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox.

Dubbelrum, 2 personer

Invidiuellt inredda rum på 14 m² med en rund säng eller en dubbelsäng. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox.

4 min
till närmaste tunnelbana,
Porte de Versailles – se fler

Vice Versa


213 Rue Da La Croix Nivert
Airtours andra hotell i Paris
Frankrikes flagga

Paris: Romantiska Paris med charmiga stadsdelar, berömda muséer och vackra kyrkor

Paris

Paris är en kulinarisk huvudstad full av romantik och passion där du njuter av konst, mode och mat. Under en weekend hinner du filosofera på samma café som Jean-Paul Sartre, flanera längs gatorna i konstnärliga Montmarte och fresta smaklökarna på någon av Paris många gourmetrestauranger. Kända landmärken som Eiffeltornet, Louvren med Mona Lisa och Notre Dame väntar dig i denna charmanta storstad.» Läs mer om Paris

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Paris

» Se alla våra hotell i Paris