Arlanda

Square Louvois

4.0

Paris, Frankrike

Charmigt boutique hotell i andra arrondissementet

Elegant inredning med en kombination av moderna och Art Deco detaljer. På eftermiddagarna mellan klockan 16 och 18 bjuds det på en liten buffé bestående av kakor och bakverk tillsammans med kalla drycker, the eller varm choklad. Spa avdelning med en mindre pool och ett utbud av behandlingar. Praktiskt läge nära till Opera Garnier och Boulevard Haussmann bara ett par minuter från närmaste metro station.

Rum

Dubbelrum deluxe, 2‑3 personer

Varmt inredda rum på 28 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc, badrock samt hårtork. AC, tv, minibar, Nespressomaskin, wifi och säkerhetsbox. Soffa.

Dubbelrum, 2 personer

Varmt inredda rum på 16 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc, badrock samt hårtork. AC, tv, minibar, Nespressomaskin, wifi och säkerhetsbox.

Familjerum i etage, 4 personer

Varmt inredda rum på 37 m² i två etage med en dubbelsäng på vardera. Bad/dusch och wc, badrock samt hårtork. AC, tv, minibar, Nespressomaskin, wifi och säkerhetsbox.

Superiorrum, 2 personer

Varmt inredda rum på 18 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc, badrock, tofflor samt hårtork. AC, tv, minibar, Nespressomaskin, wifi och säkerhetsbox.

3 min
till närmaste tunnelbana,
Quatre Septembre – se fler

Square Louvois


12 Rue De Louvios
Airtours andra hotell i Paris
Frankrikes flagga

Paris: Romantiska Paris med charmiga stadsdelar, berömda muséer och vackra kyrkor

Paris

Paris är en kulinarisk huvudstad full av romantik och passion där du njuter av konst, mode och mat. Under en weekend hinner du filosofera på samma café som Jean-Paul Sartre, flanera längs gatorna i konstnärliga Montmarte och fresta smaklökarna på någon av Paris många gourmetrestauranger. Kända landmärken som Eiffeltornet, Louvren med Mona Lisa och Notre Dame väntar dig i denna charmanta storstad.» Läs mer om Paris

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Paris

» Se alla våra hotell i Paris