Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Paris Frankrike

Paris

Romantiska Paris med charmiga stadsdelar, berömda muséer och vackra kyrkor

Våra hotell i Paris

Om Paris

Paris är en kulinarisk huvudstad full av romantik och passion där du njuter av konst, mode och mat. Under en weekend hinner du filosofera på samma café som Jean-Paul Sartre, flanera längs gatorna i konstnärliga Montmarte och fresta smaklökarna på någon av Paris många gourmetrestauranger. Kända landmärken som Eiffeltornet, Louvren med Mona Lisa och Notre Dame väntar dig i denna charmanta storstad.

Franska delikatesser är mumma för gommen

I Paris finns en gedigen matkultur, här finns topprestauranger, mysiga brasserier och oräkneliga caféer. Här äter du crêpes och baguetter, festar på delikatesser som ost, choklad, mustiga soppor och dricker rödvin. Glöm inte härliga bakverk som croissanter och macarons. Njut av en picnic i en park, vid floden Seine eller kanalen Saint Martin, besök matmarknaderna i Marais eller vid Rue Mouffetard och vingården i Montmartre.

Shoppa i varuhus, boutiquer och på loppmarknad

Längs de breda avenyerna Champs Elysées och Avenue Montaigne finns de stora lyxiga modehusen medan de lite mer plånboksvänliga börjar norr om Louvren och går genom Maraiskvarteren bort till Place de la Bastille. Gamla marknadsplatsen Les Halles är ett populärt shoppingcentrum likaså Galeries Lafayette med sin delikatessavdelning och gratis modevisningar. Passa på att fynda på världens största loppmarknad i Clignancourt, norr om Montmartre.

Klimatkompenserad resa
fr. 3 549:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 3 nätter

Avresa från Arlanda söndag 22 oktober. Del i dubbelrum. Maison Du Pré, Paris.

Sök pris och boka

Var ligger Paris?

Karta Paris

Karta över Paris

Restid från Stockholm: 2 timmar 30min

Öppna karta

Andra resmål i Frankrike

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!