Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Nice Frankrike

Nice

Weekendstaden där solen värmer året om bland konstälskare och finsmakare

Våra hotell i Nice

Om Nice

Nice är en ljuvlig stad på franska rivieran som lockar med skönt väder, en stressfri atmosfär och underbar mat. Italienskinspirerade gamla stan med smala gränder och mysiga restauranger och den underbara strandpromenaden med hänförande vyer är oslagbara. Det nya trendiga området öster om Place Garibaldi och norr om hamnen är där det händer. Konststadens museum med storheter som Chagalle och Matisse är ett måste.

Umgås på Promenade du Paillon bland fontäner, folkliv och butiker

Place Masséna är utgångspunkten för dig som vill handla, alla intressanta gator ur shoppingsynpunkt börjar här. Lyxiga butiker hittar du längs Avenue de Verdune och det blir extravagant när du kommer till Avenue de Suede. Mer prisvärda butiker hittar du längs Avenue Jean Médecin där också varuhuset Galeries Lafayette ligger. Gamla stans charmiga gator är fyllda av småbutiker som säljer närproducerat och antikviteter hittar du i det hippa området vid Place Garibaldi.

Charmiga torg och gågator fyllda av caféer, glassbarer och matställen

Nice bjuder på en mix av det franska och italienska köket, det bästa av det bästa kan man säga. I Vieux Nice, gamla stan finns ett myller av restauranger. Här ligger den kända frukt- och blomstermarknaden Cours Saleya som är värt ett besök. Efter en förmiddag här slår du dig ner på en uteservering med ett glas rosévin och äter fisk eller skaldjur, du utlovas en himmelsk upplevelse. Fantastiskt är också ett besök till hotel Negrescos lyxiga bar och restaurang.

Klimatkompenserad resa
fr. 2 834:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 3 nätter

Avresa från Arlanda måndag 27 mars. Apogia, Nice.

Sök pris och boka

Var ligger Nice?

Karta Nice

Karta över Nice

Restid från Stockholm: 3 timmar

Öppna karta

Andra resmål i Frankrike

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!