Arlanda

Signature Hotel Apartment & Spa Marina

3.5

Dubai, Förenade Arabemiraten

Välkänt lägenhetshotell intill Dubai Marina

Ett välkänt lägenhetshotell som ligger med utmärkt läge invid Dubai Marina. Här bor du som vill varva sol och bad med shopping, restaurangbesök och utflykter. Utifrån hotellets centrala läge är det inte långt till tunnelbanan och möjligheten att utforska Dubai på ett bekvämt sätt.

Strand & pool

Pool med härligt soldeck

Hotellet har en pool som omgärdas av ett inbjudande soldeck i trä där det såklart finns solstolar och parasoller. I anslutning till detta finns även en barnpool. Vill du aktivera dig en stund har hotellet ett litet gym, bastu och ångbastu.

Promenadavstånd till välskött sandstrand

Till närliggande Jumeirah Beach är det endast 10 minuters promenad från hotellet. Här har du förmodligen den finaste och mest välskötta stranden i Dubai. Stranden består av finkornig vit sand och de klarblå vattnet inbjuder till bad. Vissa delar av stranden är öppen för alla medan andra delar endast är öppen för hotellgäster.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Hotellets restaurang som heter BiteRite är öppen dygnet runt. Här kan du njuta av en rad internationella rätter från en meny som även innehåller rätter med inriktning på hälsomat. Efter middagen kan du med fördel fortsätta till Hotellets café där det bl. a. finns bibliotek och lekrum för barnen.

I Jumeirah Beach/ Dubai Marina finns gott om restauranger. I marinan ligger de flesta längs hamn- och strandpromenaden och på hotellen. Lokala restauranger finns i Al Barsha. Alkohol serveras endast på hotellen.

Rum

Trerumslägenhet, 4‑5 personer

Lägenheter med två separat sovrum och dubbelsäng eller separata sängar. Kombinerat vardagsrum/kök med möjlighet till en extrasäng i form av bäddsoffa. Bad/dusch, hårtork, wc och tvättmaskin. Tv, AC, kylskåp, säkerhetsbox och pentry med kokplattor samt diskmaskin. Dessa lägenheter har inte balkong, endast fönster.

Tvårumslägenhet, 2‑3 personer

Lägenheter med ett separat sovrum och dubbelsäng eller separata sängar. Kombinerat vardagsrum/kök med möjlighet till en extrasäng i form av bäddsoffa. Bad/dusch, hårtork, wc och tvättmaskin. Tv, AC, kylskåp, säkerhetsbox och pentry med kokplattor samt diskmaskin. Balkong.

Bra att veta

Hotellet är ett Dry Hotel, vilket betyder att här serveras ingen alkohol. Önskar man så är det dock tillåtet att ta med sin egen alkohol.

Förenade Arabemiratens flagga

Jumeirah Beach/Dubai Marina: Jumeirah Beach/Dubai Marina bjuder på sol och bad i lyxiga omgivningar

Jumeirah Beach/Dubai Marina

Jumeirah Beach är Dubais kuststräcka som är fylld av sagolika sandstränder med ljus finkornig sand och turkost vatten. Flera stadsdelar samsas om denna vackra kust men mest känd är Dubai Marina. Här finns plats för över 500 båtar och många exklusiva butiker och högklassiga restauranger ligger längs de trevliga promenaderna vid vattnet. Dubai Marina kantas av skyskrapor och utanför ligger The Palm Jumeirah, den världsberömda och konstgjorda ön i form av en palm.» Läs mer om Jumeirah Beach/Dubai Marina

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Dubai

» Se alla våra hotell i Dubai