Arlanda

Ramada Plaza Jumeirah Beach

4

Dubai, Förenade Arabemiraten

Idealiskt läge vid Jumeirah Beach

På Ramanda Plaza Jumeirah Beach bor du med ett perfekt läge vid stranden. Här tar du dig enkelt ut till den vackra strandpromenaden där det finns ett stort utbud av butiker och restauranger. På hotellet finns alla faciliteter och en service som kommer att göra din vistelse värd att minnas.

Strand & pool

Slappna av vid poolen

Hotellet har en solterrass med en uppvärmd pool. Här finns såklart även solstolar, parasoller och poolhanddukar. Ta tillfället att ta en paus och slappna av vid poolen.

Gångavstånd till stranden

Från hotellet är det bara ca fem minuter att gå ner till stranden Jumeirah Beach. Stranden består av finkornig vit sand och de klarblå vattnet inbjuder till sköna bad. Vissa delar av stranden är öppen för alla medan andra delar endast är öppen för hotellgäster.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Inom hotellet finns totalt fyra restauranger som serverar rätter från olika delar av världen. En av restaurangerna har en meny som erbjuder ett stort antal olika kötträtter. Vidare finns även en prisbelönt bar där det förutom dryck även erbjuds snacks.

I Jumeirah Beach/ Dubai Marina finns gott om restauranger. I marinan ligger de flesta längs hamn- och strandpromenaden och på hotellen. Lokala restauranger finns i Al Barsha. Alkohol serveras endast på hotellen.

Rum

Superiorrum, 2‑3 personer

Rymliga och fina rum med och dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till en extrasäng i form av hopfällbar säng. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, kylskåp och säkerhetsbox. Vissa rum har balkong.

Trerumslägenhet, 4‑5 personer

Lägenheter med två separata sovrum med dubbelsäng eller separata sängar. Vardagsrum med möjlighet till en extrasäng för barn 2-12 år. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, kylskåp och säkerhetsbox. Vissa lägenheter har balkong.

Förenade Arabemiratens flagga

Jumeirah Beach/Dubai Marina: Jumeirah Beach/Dubai Marina bjuder på sol och bad i lyxiga omgivningar

Jumeirah Beach/Dubai Marina

Jumeirah Beach är Dubais kuststräcka som är fylld av sagolika sandstränder med ljus finkornig sand och turkost vatten. Flera stadsdelar samsas om denna vackra kust men mest känd är Dubai Marina. Här finns plats för över 500 båtar och många exklusiva butiker och högklassiga restauranger ligger längs de trevliga promenaderna vid vattnet. Dubai Marina kantas av skyskrapor och utanför ligger The Palm Jumeirah, den världsberömda och konstgjorda ön i form av en palm.» Läs mer om Jumeirah Beach/Dubai Marina

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Dubai

» Se alla våra hotell i Dubai