Arlanda

Bonnington Jumeirah Lakes Towers

4.0

Dubai, Förenade Arabemiraten

Bra läge för shopping och bad

Bonnington Jumeirah Lake Towers är ett välskött förstaklasshotell där du bor i fint inredda rum. Här finns pool och en rad andra faciliteter som kommer göra din vistelse bekväm och minnesvärd. För att du ska ta dig till stranden enkelt och komfortabelt erbjuder hotellet kostnadsfri transport till populära Jumeirah Beach.

Strand & pool

Två pooler

Här på Bonnington finns två pooler, varav den ena är en barnpool. Poolerna ligger på 11:e våningen och den större av dem är en infinity-pool med härlig utsikt över Dubai. Solstolar, parasoller och poolhanddukar finns såklart vid poolen. Vill du aktivera dig finns också ett gym på samma våning.

Fri transport till Jumeirah Beach

Två gånger om dagen erbjuder hotellet kostnadsfri transport till och från välkända Jumeirah Beach. På denna strand finns alla förutsättningar för en fantastisk dag med mycket sol och bad.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

På hotellet finns ett antal restauranger och två barer. Här finns menyer som erbjuder internationella favoriter såväl som mer lokala specialiteter.

I Jumeirah Beach/ Dubai Marina finns gott om restauranger. I marinan ligger de flesta längs hamn- och strandpromenaden och på hotellen. Lokala restauranger finns i Al Barsha. Alkohol serveras endast på hotellen.

Rum

Superiorrum, 2 personer

Rum med dubbelsäng eller separat sängar. Möjlighet till extrasäng i form av hopfällbar säng. Bad/dusch, wc, badrock, tofflor och hårtork. Tv, AC, wifi, kylskåp, kaffe och tefaciliteter samt säkerhetsbox.

Förenade Arabemiratens flagga

Jumeirah Beach/Dubai Marina: Jumeirah Beach/Dubai Marina bjuder på sol och bad i lyxiga omgivningar

Jumeirah Beach/Dubai Marina

Jumeirah Beach är Dubais kuststräcka som är fylld av sagolika sandstränder med ljus finkornig sand och turkost vatten. Flera stadsdelar samsas om denna vackra kust men mest känd är Dubai Marina. Här finns plats för över 500 båtar och många exklusiva butiker och högklassiga restauranger ligger längs de trevliga promenaderna vid vattnet. Dubai Marina kantas av skyskrapor och utanför ligger The Palm Jumeirah, den världsberömda och konstgjorda ön i form av en palm.» Läs mer om Jumeirah Beach/Dubai Marina

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Dubai

» Se alla våra hotell i Dubai