Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Bur Dubai & Deira i Dubai Förenade Arabemiraten

Bur Dubai & Deira

Souker, kultur och historia i Dubais gamla del

Om Bur Dubai & Deira

Bur Dubai & Deira är Dubais gamla del där du upplever det mer orientaliska och lokala än det supertrendiga som Dubai annars är så känt för. Här är byggnaderna lite mindre, det finns många kontor och lokala restauranger. Hotellpriserna i den här delen är lite lägre än i det nya Dubai och du bjuds på kulturella och historiska sevärdheter som Al Fahidis historiska stadsdel och Dubai museum. Dubaiviken delar stadsdelarna Bur Dubai i söder och Deira i norr.

Transfertid med taxi till Bur Dubai & Deira ca 25 min

Gammalt möter nytt i lugn miljö

Deira är kanske mest känd för sina souker, den glittrande guldsouken, där du hittar guld i alla dess former och den väldoftande kryddsouken, där de färggranna kryddorna bjuder till skådespel. Deira är inte bara gammalt, här finns också ett enormt shoppingcenter, kulinariska restauranger och promenadstråk längs floden. Till Bur Dubai på andra sidan tar du dig med traditionella träbåtar eller vattentaxi. Området är stort och sträcker sig helt ner till Downtown Dubai.

Restauranger i Bur Dubai & Deira

Hotellens restauranger är högklassiga och priserna ofta därefter. I Bur Dubai & Deira finns det gott om lokala restauranger. Alkohol serveras inte utanför hotellen. Irish village är ett undantag, det är ett trevligt område med restauranger och pubar strax ovanför Dubai Creek Golf & Yacht Club.

Klimatkompenserad resa
fr. 7 346:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda måndag 11 september. Ibis Al Rigga, Dubai.

Sök pris och boka

Våra hotell i Bur Dubai & Deira

Var ligger Bur Dubai & Deira?

Karta Dubai
Airtours service

Vistelsen är på egen hand.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!