Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Dubai Förenade Arabemiraten

Dubai

Njut av lyx, shopping och solfyllda stränder på weekend i Dubai

Våra hotell i Dubai

Om Dubai

I Dubai lever man efter mottot stort, större och störst! Spektakulära hotell, höga byggnadsverk och exklusiva shoppinggallerior blandas med moskéer, souker och vita sandstränder. Tack vare det solsäkra klimatet och den relativt korta flygtiden har Dubai blivit ett favoritresmål bland många; både barnfamiljer, vänner och par trivs i den hypermoderna och lyxiga storstaden. Här spenderar du en vecka bland soldränkta stränder eller en weekend för shopping och god mat.

Dubai bjuder på upplevelser utöver det vanliga

Förenade Arabemiraten är ett av världens rikaste länder och bjuder på lyx i överflöd. Här finns shoppingcenter med tusentals butiker och skidbacke inomhus. Du kan prova på ökensafari bland sanddynerna eller spela golf på någon av golfbanorna av världsklass. Reser du med barn finns vattenparker, kamelridning och spektakulära akvarium att varva badandet med. Missa inte de spännande soukerna i Deira med glittrande guldsmycken och färggranna kryddor.

Bo flott nära stranden eller prisvärt i de gamla delarna

Vill du bo mitt bland skyskraporna i Dubais nyare delar är det Downtown Dubai som gäller. Du har nära Dubai Mall och en kortare taxiresa till stranden. Kommer du hit för att njuta av paradisstränder och flanera längs restaurangkantade promenadgator väljer du Jumeirah Beach/Dubai Marina. Gamla Dubai upplever du bäst i Bur Dubai & Deira, här är lugnare, mer kulturellt och de berömda soukerna bjuder på en orientalisk atmosfär.

Klimatkompenserad resa
fr. 10 314:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 6 nätter

Avresa från Arlanda lördag 4 november. Copthorne, Dubai.

Sök pris och boka

Var ligger Dubai?

Karta Dubai

Karta över Dubai

Restid från Stockholm: 6 timmar 20min

Öppna karta
Airtours service

Vistelsen är på egen hand.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!