Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Förenade Arabemiraten

Förenade Arabemiraten

Besök moderna Dubai med Airtours charterresor

Förenade Arabemiratens flagga

Om Förenade Arabemiraten

Åk på en charter- eller weekendresa till Förenade Arabemiratens största stad, Dubai. Denna moderna stad har mycket att erbjuda, allt från fantastiska stränder till exklusive klubbar, världens största köpcentrum och rafflande ökensafari. Dubai är resmålet som passar alla, här trivs barnfamiljer, kompisgäng och par som alla lockas av detta spännande resmål som endast ligger en relativt kort flygresa bort.

Pass & visum

Visum krävs. För nordiska medborgare ingår visum som erhålls vid ankomsten och är giltigt i 90 dagar från inresedatum. Passet måste vara giltigt i minst 6 månader vid ankomsten. OBS! Om passet innehåller israeliska stämplar, kontakta landets ambassad för att säkerställa om detta är ett hinder för din inresa till landet. Ambassadens tel: 08-411 12 44. Ambassadens hemsida: http://www.uae-embassy.ae/embassies/se.

Hälsa & vaccin

Vi rekommenderar alla resenärer att vara vaccinerade mot hepatit A och B. För resor till Förenade Arabemiraten krävs vanligtvis inga ytterligare vaccinationer men undantag kan finnas beroende på vem du är och hur du ska resa. För vidare information hänvisar vi till din vaccinationsmottagning.

Klimatkompenserad resa
fr. 7 143:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 8 nätter

Avresa från Arlanda fredag 9 juni. Ibis Al Rigga, Dubai.

Sök pris och boka

Airtours resmål i Förenade Arabemiraten

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!