Information gällande coronaviruset

.

Boka tidigt-rabatt

Boka-tidigt-rabatt på alla resor 2021!

Tallink Spa & Conference

4.0

Tallinn, Estland

Modernt förstaklasshotell med spa-avdelning

Här bor du med bra läge i hamnen och endast fem minuters promenad till Gamla Stan. Hotellet har en stor spa-avdelning med olika typer av bastur, jacuzzi, inomhuspool samt en utomhuspool som är öppen året runt. I restaurangen Nero serveras innovativa maträtter i en rymdaktig atmosfär. På översta våningen ligger en cigarrbar med panoramautsikt över staden.

Rum

Dubbelrum deluxe, 2‑3 personer

Dessa dubbelrum har en unik inredning med utsikt över Aqua Spas atrium. Rummet är ca 36 m² och har dubbelsäng eller separata sängar. Badrum med dusch, wc och hårtork. På rummet finns tv, säkerhetsbox, AC, minibar, morgonrock och wifi. Möjlighet till en extrasäng.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Rymliga rum med en färgrik inredning på våningarna 2 - 5. Rummet är på 19 m² med dubbelsäng eller två enkelsängar. Badrum med bad, wc och hårtork. På rummet finns tv, säkerhetsbox, AC, minibar och wifi. Möjlighet till en extrasäng.

6 min
till närmaste spårvagn,
Linnahall

Tallink Spa & Conference


Sadama 11a
Airtours andra hotell i Tallinn
Estlands flagga

Tallinn: Tallinns historiska skönhet bjuder på prisvärd weekend med spa och nöjen

Tallinn

Tallinns sagolika gamla stadskärna är omgärdad av en ringmur som till stor del är intakt än idag. 26 av 45 torn är i original och från Viruporten leder huvudstråket genom stan med butiker och uteserveringar. Atmosfären är romantisk och ljuvlig. Stan är fylld av torg och marknadsplatser där rådhustorget är ett av de vackraste med ett apotek från 1400-talet. Det livliga nöjeslivet, den prisvärda shoppingen och Tallinns närhet lockar många till denna historiska pärla.» Läs mer om Tallinn

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Boka Tallink Spa & Conference

Ändra sökning

Fler hotell i Tallinn

» Se alla våra hotell i Tallinn