Information gällande coronaviruset

.

Boka tidigt-rabatt

Boka-tidigt-rabatt på alla resor 2021!

St Petersbourg

5.0

Tallinn, Estland

En unik pärla i Tallinn

Historisk byggnad från 1400 talet som blev hotell redan 1850. Förstklassisk inredning med antikviteter och många vackra detaljer. Både restaurang och enklare taverna som serverar typiska estländska maträtter och en bar. För avkoppling finns bastu och en spa avdelning med behandlingar att tillgå.

Rum

Dubbelrum deluxe, 2 personer

Stilfulla rum på 29-30 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. Badrock och tofflor. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox. Kaffe/the kokare.

Superiorrum, 2 personer

Stilfulla rum på 22 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. Badrock och tofflor. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox. Kaffe/the kokare.

5 min
till närmaste spårvagn,
Viru

St Petersbourg


Rataskaevu 7
Airtours andra hotell i Tallinn
Estlands flagga

Tallinn: Tallinns historiska skönhet bjuder på prisvärd weekend med spa och nöjen

Tallinn

Tallinns sagolika gamla stadskärna är omgärdad av en ringmur som till stor del är intakt än idag. 26 av 45 torn är i original och från Viruporten leder huvudstråket genom stan med butiker och uteserveringar. Atmosfären är romantisk och ljuvlig. Stan är fylld av torg och marknadsplatser där rådhustorget är ett av de vackraste med ett apotek från 1400-talet. Det livliga nöjeslivet, den prisvärda shoppingen och Tallinns närhet lockar många till denna historiska pärla.» Läs mer om Tallinn

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Boka St Petersbourg

Ändra sökning

Fler hotell i Tallinn

» Se alla våra hotell i Tallinn