Information om coronaviruset (läs mer här).

.

Öppet köp fram till 90 dagar innan avresa!

» Läs mer om öppet köp här

Radisson Blu Olümpia

4.0

Tallinn, Estland

Förstaklasshotell med pool och bastu

Här bor du med ett bra läge endast 15 minuters promenad från Gamla Stan. Det finns en 16 meter lång pool som är belägen på översta våningen så utsikten är magnifik. På 26:e våningen finns hotellets gym för den träningssugne. Den klassiska restaurangen är inredd i mörka mahognytoner och serverar internationella rätter.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Dekorativa rum på ca 18 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Badrum med bad/dusch, wc och hårtork. På rummet finns tv, säkerhetsbox, AC, minibar, kaffe- och tekokare samt wifi. Möjlighet till en extrasäng.

1 min
till närmaste buss,
Hotell Olumpia

Radisson Blu Olümpia


LIIVALAIA 33
Airtours andra hotell i Tallinn
Estlands flagga

Tallinn: Tallinns historiska skönhet bjuder på prisvärd weekend med spa och nöjen

Tallinn

Tallinns sagolika gamla stadskärna är omgärdad av en ringmur som till stor del är intakt än idag. 26 av 45 torn är i original och från Viruporten leder huvudstråket genom stan med butiker och uteserveringar. Atmosfären är romantisk och ljuvlig. Stan är fylld av torg och marknadsplatser där rådhustorget är ett av de vackraste med ett apotek från 1400-talet. Det livliga nöjeslivet, den prisvärda shoppingen och Tallinns närhet lockar många till denna historiska pärla.» Läs mer om Tallinn

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Boka Radisson Blu Olümpia

Ändra sökning

Fler hotell i Tallinn

» Se alla våra hotell i Tallinn