Arlanda

Bern

3.5

Tallinn, Estland

Pålitligt mellanklasshotell nära shopping i Viru

Här bor du centralt beläget i Gamla Stan med närhet till Rådhustorget. Vill du besöka St. Nicholas-kyrkan eller Alexander Nevsky-katedralen har du endast 15 minuters promenad dit och den vackra Katarinagången ligger på 3 minuters promenad från hotellet. Hotellet är traditionellt inrett i vackra färger och serverar en härlig frukostbuffé.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Klassiskt inredda rum med heltäckningsmatta på 16 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Badrum med bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, minibar och wifi.

Superiorrum, 2 personer

Klassiskt inredda rum med heltäckningsmatta på 19 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Badrum med bad/dusch, wc och hårtork. Morgonrock och tofflor. Tv, säkerhetsbox, minibar och wifi.

2 min
till närmaste spårvagn,
Mere Puiestee

Bern


Aia 10
Airtours andra hotell i Tallinn
Estlands flagga

Tallinn: Tallinns historiska skönhet bjuder på prisvärd weekend med spa och nöjen

Tallinn

Tallinns sagolika gamla stadskärna är omgärdad av en ringmur som till stor del är intakt än idag. 26 av 45 torn är i original och från Viruporten leder huvudstråket genom stan med butiker och uteserveringar. Atmosfären är romantisk och ljuvlig. Stan är fylld av torg och marknadsplatser där rådhustorget är ett av de vackraste med ett apotek från 1400-talet. Det livliga nöjeslivet, den prisvärda shoppingen och Tallinns närhet lockar många till denna historiska pärla.» Läs mer om Tallinn

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Tallinn

» Se alla våra hotell i Tallinn