Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Tallinn Estland

Tallinn

Tallinns historiska skönhet bjuder på prisvärd weekend med spa och nöjen

Våra hotell i Tallinn

Om Tallinn

Tallinns sagolika gamla stadskärna är omgärdad av en ringmur som till stor del är intakt än idag. 26 av 45 torn är i original och från Viruporten leder huvudstråket genom stan med butiker och uteserveringar. Atmosfären är romantisk och ljuvlig. Stan är fylld av torg och marknadsplatser där rådhustorget är ett av de vackraste med ett apotek från 1400-talet. Det livliga nöjeslivet, den prisvärda shoppingen och Tallinns närhet lockar många till denna historiska pärla.

Estniskt mode och ekologiskt tänk är på tapeten

Katarinapassagen med fantastiska stenhus och små hantverksbutiker är ett måste i Tallinns gamla stad. Typiskt baltiska souvenirer är stickade tröjor, lädervaror och smycken eller smide. I Tallinn fyndar du på loppmarknad vid tågstationen och njuter av estniskt mode och design i det trendiga området Kalamaja eller Rotermann City vid hamnen. Kända klädkedjor hittar du i större varuhus som Stockmann och alkoholbutikerna i hamnen är prisvärda.

Kafémat och kulinariska upplevelser är en njutning i Tallinn

Huvudgatan Viru's livliga stämning i all ära, det nya trendiga Tallinn hittar du i Kalamaja, väster om gamla stan. Tallinns hipsterkvarter, kreativt och ungt med vin-och ölbarer, roliga kaféer och food trucks. De här bohemiska kvarteren rymmer en fantastisk omgjord fabrikslokal som nu är restaurang och konceptbutiken Sfär, där du har både butik och restaurang under samma tak. Tallinn bjuder på läckra krogar och mysiga hak i grönskande trädgårdar intill stadsmuren.

Klimatkompenserad resa
fr. 2 773:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 2 nätter

Avresa från Arlanda måndag 23 oktober. Savoy Boutique, Tallinn.

Sök pris och boka

Var ligger Tallinn?

Karta Tallinn

Karta över Tallinn

Restid från Stockholm: 1 timmar 10min

Öppna karta

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!