Skidsemester 2023

Boka skidresa med Sunweb
Par åker skidor

Planerar du att åka på skidsemester?

Sedan några månader tillbaka är Airtours en del av Sunweb Group. Som en del i denna gemenskap kan vi just nu presentera ett förmånligt erbjudande för alla Airtours kunder som bokar årets skidresa med Sunweb. Ange kampanjkod: SUNAIR23 för att erhålla 600 kr rabatt per bokning t.o.m. april 2023. Bokning sker direkt hos Sunweb.

Är du en skidälskare? Då har vi goda nyheter för dig, du är nämnligen bara några klick från en fantastisk skidsemester! När du bokar en skidresa med Sunweb ingår alltid boende och liftkort. Om du vill kan du även inkludera flyg, transfer, uthyrning av utrustning och skidlektioner i ditt paket. Du bokar allt på ett ställe, så att du kan fokusera på att göra dig redo för backen.

Genom Sunweb kommer du att ha tillgång till ett stort utbud av destinationer, oavsett om du vill avsluta dagen på la Folie Douce i L’Alpe d’Huez eller Le s Arcs... alternativt om du föredrar en typisk österrikisk afterski i St. Anton. Du kan välja mellan mer än 100 destinationer i Alperna och Pyrenéerna.

Sunweb blev utsedd till världens bästa skidresesarrangör 2022! Vill du veta mer om detta pris och vad det betyder så kan du läs mer här

En skidresa med Sunweb:

Liftkort ingår
Boka med eller utan flyg och lägg enkelt till andra alternativ till din resa
Behöver du hjälp? Kontakta vår kundtjänst eller våra guider som är tillgängliga på destinationen
Flexibel semester – Boka om din resa kostnadsfritt upp till 6 veckor före avresa
Semestergaranti – De specifika Sunweb garantierna du alltid har rätt till
Sunwebs logotype

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!