Arlanda

Albatros Citadel

4.5

Hurghada, Egypten

Strandnära all inclusive hotell med härlig snorkling

Hotellet ligger direkt vid stranden men en inbjudande panormautsikt över Röda Havet. Området är uppbyggt i naturlig korallsten från de närliggande bergen. Den 1,5 kilometer långa hotellstranden inbjuder till sol, bad och snorkling bland fiskar i olika färger.

Strand & pool

Tre trivsamma poolområden

Hotellet har flera poolområdet varav ett har en infinity-pool med hänförande utsikt över havet. Här finns såklart också barnpool samt solstolar, parasoller och poolhanddukar. Vintertid är två av hotellets pooler uppvärmda. Oavsett vid vilken pool du väljer att tillbringa din dag kommer du inte att ha långt till en poolbar som erbjuder något gott att äta eller dricka.

Snorkla vid korallstranden

I direkt anslutning till hotellet finns en ca 1,5 kilometer lång privat strand. Ta med cyklop och badskor, sedan är det bara att ge sig ut i det fantastiska havet. Vilar gör du under ett parasoll på någon av hotellets solstolar.

All inclusive

Hotellets huvudrestaurang heter The Citadel och här serveras frukost och middag i form av en omfångsrik och varierande buffé. På hotellet finns även ett antal andra restauranger som serverar menyer med olika inriktning frånolika delar av världen. Svalkande drinkar och läsk finns i någon av hotellets barer.

I Sahl Hasheesh finns restauranger och barer på hotellen. I ena änden av strandpromenaden ligger Old town med vackert torg och någon enstaka restaurang och bar.

Rum

Dubbelrum deluxe, 2‑4 personer

Trevliga och stilfulla rum med dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till en extrasäng i form av hopfällbar säng. Bad/dusch, wc, hårtork, morgonrock och tofflor. Tv, AC, säkerhetsbox, kylskåp och tekokare. Balkong eller terrass med havsutsikt.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Trevliga och stilfulla rum med dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till en extrasäng i form av hopfällbar säng. Bad/dusch, wc, hårtork, morgonrock och tofflor. Tv, AC, säkerhetsbox, kylskåp och tekokare. Balkong eller terrass.

Egyptens flagga

Sahl Hasheesh: Eleganta Sahl Hasheesh lockar med rofylld stämning

Sahl Hasheesh

Härliga Sahl Hasheesh bjuder på avkopplande atmosfär och sagolik strand med trevlig promenad runt bukten. Du bor på bra hotell där du blir bortskämd med vacker arkitektur och högklassig service. Njut av de långgrunda sandstränderna framför Röda Havets klara vatten som bjuder på underbara snorklingsturer.» Läs mer om Sahl Hasheesh

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Hurghada

» Se alla våra hotell i Hurghada