Arlanda

Titanic Palace

3.5

Hurghada, Egypten

Idealiskt familjehotell med all inclusive

Magnifikt hotell i södra Hurghada med både vattenpark och strandläge. Här trivs hela familjen med dagar fulla av bus och lek. Vill du koppla av, slå dig ner på en solstol på stranden och lyssna på vågornas brus. Har du mindre barn får du hänga med i svängarna då det inte kommer vara en lugn stund bland piratskepp, vattenrutschkanor och glada bad. Med all inclusive bor du bekvämt och här har du många möjligheter till variation i de olika restaurangerna.

Strand & pool

Pooler med vattenrutschkanor för både stora och små

Den grönskande trädgården är enorm och genom den slingrar sig det stora poolområdet ner mot stranden. Många av rummen är omgivna av vatten, både med privata pooler och de allmänna poolerna. En av vuxenpoolerna är uppvärmd vintertid och så även barnpoolen. Den stora vattenparken har flera olika rutschkanor, en "rafting river" och vågpool. För barnen finns en egen vattenpark i barnpoolen med piratskepp och rutschkanor. Solstolar och parasoller finns runtom och även på öar i poolen. Poolbar som serverar snacks och dricka när du som bäst behöver det.

Nära till strand och salta dopp

Hotellets strand breder ut sig nedanför hotellområdet och du kopplar av under en parasoll medan du njuter av utsikten. Den gyllene sandstranden bjuder på härliga dopp i det salta havet eller om du hellre vill aktivera dig kan du snorkla, surfa eller spela beachvolleyboll. Börjar magen kurra så ligger strandbaren nära till hands. Stranden är till störst del av sand men i vattenbrynet kan det vara lite stenigt.

All inclusive

Här bjuds du på helt fantastiska restauranger och mycket att välja på. Du har två bufférestauranger som serverar frukost, lunch och middag och du får även äta på de restauranger som systerhotellet Titanic Beach erbjuder. Vill du variera dig finns flera à la carte-restauranger som har öppet till middagen, här finns japansk och kinesisk, indisk, mexikansk, mongolisk och på systerhotellet en italiensk, libanesisk och grillrestaurang. Flera barer finns med såklart, i lobbyn, på stranden, vid poolen och på diskoteket.

Hurghada erbjuder ett enormt utbud av restauranger var du än bor. Här hittar du både finare restauranger och snabbmatskedjor. I Hurghada Marina finns många restauranger och barer med utsikt över vattnet. För dig som vill ut och dansa finns flera nattklubbar här.

Rum

Bungalow med direkt poolaccess, 2 personer

Härliga rum på 48 m² med en dubbelsäng. Här får bara vuxna bo då rummen ligger mitt i en pool. Bad/dusch, wc och hårtork. AC, tv, minibar och wifi. Alla rum har terrass med direkt poolaccess.

Dubbelrum med direkt poolaccess, 2‑3 personer

Rymliga rum endast för vuxna på 48 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. AC, tv, minibar och wifi. Möjlighet till extrasäng i form av enkelsäng. Alla rum har markterrass med direkt poolaccess.

Dubbelrum, 2‑4 personer

Rymliga rum på 48 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. AC, tv, minibar och wifi. Möjlighet till extrasäng i form av enkelsäng för en vuxen eller två barn 2-11 år. Alla rum har terrass eller balkong med utsikt över trädgården eller poolen.

Familjerum öppen planlösning, 2‑4 personer

Rymliga rum på 55 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. AC, tv, minibar och wifi. Möjlighet till extrasäng i form av enkelsäng för en vuxen eller två barn 2-11 år. Alla rum har terrass eller balkong med utsikt över trädgården eller poolen.

Familjerum, 2‑4 personer

Rymliga rum på 58 m² med två separata sovrum med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. AC, tv, minibar och wifi. Möjlighet till extrasäng i form av enkelsäng för en vuxen eller två barn 2-11 år. Alla rum har terrass eller balkong med utsikt över trädgården eller poolen.

Bra att veta

Vattenparken är öppen kl. 10-13 och 14-17. Barn måste vara 120 cm för att åka i vattenparken. Tillgång till systerhotellet Titanic Beach faciliteter. Diskotek åldersgräns 18 år.

Egyptens flagga

Hurghada: Soldränkta stränder, vackra korallrev och nöjesliv i Hurghada

Hurghada

Populära Hurghada ligger utsträckt längs en fyra mil lång kuststräcka fylld med fina långgrunda stränder och kristallklart vatten. Centrum av Hurghada med sin gamla stadsdel El Dahar kallas även Downtown, här hittar du det genuina Hurghada med marknader, vardagsliv och lite ruffiga bostadsområden. Söderut längs kusten ligger Hurghada Marina där nöjeslivet bubblar och nya Hurghada med hotell på rad och sitt omtyckta shopping- och restaurangstråk.» Läs mer om Hurghada

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Hurghada

» Se alla våra hotell i Hurghada