Arlanda

El Gouna Apartments

3.0

Hurghada, Egypten

Bo i lägenhet nära strand och centrum

Ett prisvärt alternativ som vill bo med självhushåll i den mysiga orten El Gouna. Här bor du centralt med gångavstånd till allt du behöver som strand, pool, restauranger och supermarkets. På Club House kan du låna poolen eller bada i havet utan kostnad. Du får även rabatt i restaurangen. Fler stränder finns i närheten.

Strand

Lata dagar på fina stränder

På Club House har du möjlighet att sola och bada vid strand och pool. Du har även tillgång till stranden vid marinan i El Gouna, The Marina beach eller Zeytona Beach vid Sheraton hotell. Till Zeytouna Beach kommer du med båt från El Gouna downtown och du spenderar dagen på den härliga sandstranden med snorkling och olika vattensporter. Både bar och restaurang finns på Zeytouna Beach för din maximala bekvämlighet.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

I lägenheten finns pentry så du kan laga enklare rätter när du önskar. Fyll kylskåpet med frukostmat, snacks och gott att dricka. Supermarket finns på gångavstånd.

El Gounas hotell är högklassiga och bjuder på påkostade och varierade bufféer på hotellen. Vill du gå ut och äta så ligger de flesta restaurangerna runt den vackra marinan. Här njuter du av de ljumma kvällarna på uteserveringar direkt vid vattnet.

Rum

Enrumslägenhet, 2 personer

Enkla lägenheter på 26 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Dusch och wc. AC, tv, wifi och säkerhetsbox. Pentry med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning.

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Enkla lägenheter på 65 m² med separat sovrum med dubbelsäng eller separata sängar. Dusch och wc. Kombinerat vardagsrum och kök med AC, tv, wifi och säkerhetsbox. Pentry med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa för två personer. Alla lägenheter har balkong med utsikt över lagunen.

Egyptens flagga

El Gouna: El Gouna är ett lyxigt men charmigt semesterparadis

El Gouna

I El Gouna bor du på exklusiva hotell belägna på öar bland laguner och kanaler längs Röda Havets kust. Semesterlivet är avslappnat och badorten är trivsam och modernt uppbyggd. Tack vare kanalerna bor du alltid nära vattnet och kan njuta av sol, bad och snorkling. Mitt i El Gouna ligger den fina marinan omgiven av restauranger och kaféer. En liten souk finns också och gör atmosfären mer egyptisk. Vill du ha en aktiv semester finns golfbanor, en kabelpark och bra dykning.» Läs mer om El Gouna

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Hurghada

» Se alla våra hotell i Hurghada