Arlanda

Sp34

4

Köpenhamn, Danmark

Boutiquehotell i de mysiga latinska kvarteren

Hotellet har tre restauranger som inriktar sig på medelhavsköket och frukostbuffén består av ekologiska råvaror. På hotellet finns en fin takterrass med utsikt över Köpenhamn och du bor med endast fem minuter från Rådhuset och Ströget. På eftermiddagen serveras varsitt glas vin i lobbyn.

Rum

Dubbelrum, 2 personer

Moderna rum på 18-24 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Badrum med bad/dusch, wc och hårtork. På rummet finns AC, tv, säkerhetsbox, kaffe- och tekokare samt wifi.

Superiorrum, 2‑3 personer

Moderna rum på 18-24 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Badrum med bad/dusch, wc och hårtork. På rummet finns AC, tv, säkerhetsbox, kaffe- och tekokare samt wifi. Möjlighet till en extrasäng.

Var ligger hotellet?

7 min
till närmaste tunnelbana,
Vesterport Station – se fler

Sp34


Sankt Peders Stræde 30c, Dk-14
Airtours andra hotell i Köpenhamn
Danmarks flagga

Köpenhamn: Köpenhamn bjuder på vackra kvarter vid vattnet, Tivoli och skönt parkhäng

Köpenhamn

Köpenhamn är internationell samtidigt som den charmigt avslappnade atmosfären fyller vår skandinaviska granne. Som en småstad i stort format, där du gärna cyklar, promenerar och myser på danskt vis, danskarna kallar det "hygge". Flanera längs den populära shoppinggatan Ströget, ta en båttur runt pittoreska Christianhavn med fristaden Christiania och avsluta med smörrebröd och dansk öl på en uteservering i Nyhavn en härlig sommardag.» Läs mer om Köpenhamn

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Köpenhamn

» Se alla våra hotell i Köpenhamn