Arlanda

Phoenix

4.0

Köpenhamn, Danmark

Praktfullt förstaklasshotell med närhet till Nyhavn

Charmigt förstaklasshotell beläget i en historisk byggnad från 1600-talet i hjärtat av Köpenhamns finansdistrikt. Hotellets interiör är inspirerad av den franska Louis XVI-stilen och var länge ett favorithotell bland kungligheter. Här finns en engelsk pub, restaurang och terrass. Du bor med närhet till Amalienborg och kungliga teatern.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Ljusa och elegant inredda rum på 15 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Badrum med bad/dusch och wc. Det finns tv, säkerhetsbox, minibar och wifi.

Superiorrum, 2 personer

Ljusa och elegant inredda rum på 17 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Badrum med bad/dusch och wc samt hårtork, tv, säkerhetsbox, minibar och wifi.

1 min
till närmaste tunnelbana,
Amalienborg

Phoenix


BREDGADE 37
Airtours andra hotell i Köpenhamn
Danmarks flagga

Köpenhamn: Köpenhamn bjuder på vackra kvarter vid vattnet, Tivoli och skönt parkhäng

Köpenhamn

Köpenhamn är internationell samtidigt som den charmigt avslappnade atmosfären fyller vår skandinaviska granne. Som en småstad i stort format, där du gärna cyklar, promenerar och myser på danskt vis, danskarna kallar det "hygge". Flanera längs den populära shoppinggatan Ströget, ta en båttur runt pittoreska Christianhavn med fristaden Christiania och avsluta med smörrebröd och dansk öl på en uteservering i Nyhavn en härlig sommardag.» Läs mer om Köpenhamn

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Köpenhamn

» Se alla våra hotell i Köpenhamn