Arlanda

Danmark

4.0

Köpenhamn, Danmark

Pånyttfödd klassiker

Familjeägt boutiquehotell i en kulturminnesmärkt byggnad från 1790, beläget i centrala Köpenhamns med några minuters promenadavstånd Tivoli och Ströget. Hotellet ingår i världens första CO2-neutrala hotellkedja och dess energiförbrukning är koldioxidneutral. Den kända lunchrestaurangen Tivolihallen ligger i samma byggnad som hotellet och är kända för sina lunchsmörgåsar. 700 meter från Centralstationen.

Rum

Dubbelrum, 2 personer

Modernt inredda rum på 15 m² med dubbelsäng eller separa sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. TV, wifi och säkerhetsbox.

Superiorrum, 2‑3 personer

Modernt inredda rum på 18 m² med dubbelsäng eller separa sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. TV, wifi och säkerhetsbox.

3 min
till närmaste buss,
Stormgade

Danmark


Vester Voldgade 89
Airtours andra hotell i Köpenhamn
Danmarks flagga

Köpenhamn: Köpenhamn bjuder på vackra kvarter vid vattnet, Tivoli och skönt parkhäng

Köpenhamn

Köpenhamn är internationell samtidigt som den charmigt avslappnade atmosfären fyller vår skandinaviska granne. Som en småstad i stort format, där du gärna cyklar, promenerar och myser på danskt vis, danskarna kallar det "hygge". Flanera längs den populära shoppinggatan Ströget, ta en båttur runt pittoreska Christianhavn med fristaden Christiania och avsluta med smörrebröd och dansk öl på en uteservering i Nyhavn en härlig sommardag.» Läs mer om Köpenhamn

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Köpenhamn

» Se alla våra hotell i Köpenhamn