Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Köpenhamn Danmark

Köpenhamn

Köpenhamn bjuder på vackra kvarter vid vattnet, Tivoli och skönt parkhäng

Våra hotell i Köpenhamn

Om Köpenhamn

Köpenhamn är internationell samtidigt som den charmigt avslappnade atmosfären fyller vår skandinaviska granne. Som en småstad i stort format, där du gärna cyklar, promenerar och myser på danskt vis, danskarna kallar det "hygge". Flanera längs den populära shoppinggatan Ströget, ta en båttur runt pittoreska Christianhavn med fristaden Christiania och avsluta med smörrebröd och dansk öl på en uteservering i Nyhavn en härlig sommardag.

Ströget är den givna gatan för köpsugne

Danska designers är kända för sina möbler och inredningsattiraljer, fyndar gör du knappast men det finns mycket fint att titta på. Ströget är den kända shoppinggatan som går från Rådhusplatsen till Kongens Nytorv. Här finns allt. Vesterbro är det nya trendiga området, här poppar hippa och kreativa butiker upp hela tiden. Även Köpenhamn har saluhallar, här heter de Torvehallerne och frestar med olika delikatesser och restauranger.

Matmecka bland finrestauranger och gatumarknader

Köpenhamn är inte bara smörrebröd, röd pölse och dansk öl, även om traditionerna är en viktig del bland danskarna. Staden bjuder på Michelinkrogar, lyxiga restauranger och läckra barer. Ekologiskt är inne, likaså Ködbyen i Vesterbro, Köpenhamns eget meatpacking district. I mysiga Christianhavn hittar du en streetfood-marknad på Papiröen med foodtrucks från hela världen och skön stämning. I Köpenhamn äter man brunch, dricker vin och går på klubb till morgonen gryr.

Klimatkompenserad resa
fr. 2 909:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 2 nätter

Avresa från Arlanda onsdag 25 oktober. Wakeup Carsten Niebuhrs Gade, Köpenhamn.

Sök pris och boka

Var ligger Köpenhamn?

Karta Köpenhamn

Karta över Köpenhamn

Restid från Stockholm: 1 timmar 10min

Öppna karta

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!