Sök och boka resa
Arlanda


På grund av detta ställer Airtours in alla resor t.o.m. 15 juni. Vi kommer att kontakta alla berörda kunder via SMS eller e-post och erbjuda återbetalning eller ombokning till en resa längre fram. Utifrån rådande omständigheter är det många kunder som vill komma i kontakt med oss via telefon och e-post. Detta innebär att vi har långa kö- och svarstider. Vi ber om er förståelse för att vi arbetar i turordning och med fokus på de av våra kunder som har inbokade resor inom den närmaste tiden. Tack för ert tålamod.

Resor till Danmark

Upplev kontinentala Köpenhamn med Airtours weekendresor

» Se alla hotell i Danmark
Danmarks flagga

Om Danmark

Bara en timme bort ligger Danmarks kontinentala huvudstad där småstadskänsla och internationell karaktär kombineras. På en weekend hit får du uppleva dansk design, arkitektur, nöjesliv och restauranger i världsklass. Dessutom finns det gott om shopping, både designbutiker och second hand.

-

Pass & visum

Svenska medborgare behöver inget visum för resor till Danmark. För vidare information hänvisar vi till Danmarks ambassad: http://sverige.um.dk/

Hälsa & vaccin

Vi rekommenderar alla resenärer att vaccinera sig mot hepatit A och B. Tänk på att vaccinera dig i god tid före avresa. För resor inom Europa krävs vanligen inga ytterligare vaccinationer men det kan finnas undantag. För vidare information hänvisar vi till din vaccinationsmottagning.

Airtours resmål i Danmark