Arlanda

Anastasia Apartments

3.5

Cypern, Cypern

Lägenhetshotell för badälskande familjer

Vattenland och all inclusive gör detta till en favorit hos alla som gillar att bada. Familjer trivs här också på grund av tillgången till kök, om maten inte faller alla i smaken en dag. Stranden ligger nära om du föredrar havsbad och sandlek och vill ha variation i badandet.

Strand & pool

Vattenlandet roar barnen hela dagen

Poolerna och vattenlandet är huvudanledningen till att familjer trivs här. Sju vattenrutschkanor ger variation till badarna. Hotellets faciliteter delas med systerhotellet Anastasia Beach intill så det finns även en pool utan vattenrutschkanor med en separat barnpool. Solstolar och parasoll finns utspridda i poolområdet så du väljer den plats som passar för dagen, närmare poolerna eller i trädgården. Spa finns om du vill slappna av ytterligare och poolbaren håller dig otörstig under hela semestern.

Strand och lugnt hav intill

Nedanför hotellet ligger en liten sandstrand som delvis är skyddad från vågor genom ett band med stenar en bit ut. Här finns solstolar och parasoller och det är relativt långgrunt. Fler stränder ligger på promenadavstånd och en strandpromenad erbjuder bra möjligheter att upptäcka området.

All inclusive

Måltiderna äter du på systerhotellet intill, Anastasia Beach. Där serveras frukost-, lunch och middagsbuffé. Hotellet erbjuder även sina gäster ett dine-around-program vilket innebär att man kan äta på restauranger både på och utanför hotellområdet. På så vis kan du prova både kinesisk, italiensk, mexikansk och grekisk mat under semestern och få se lite mer av omgivningen.

Orten Protaras-Fig Tree Bay är stor och utbudet av restauranger och barer likaså. Här äter du bra - restaurangerna håller hög standard och du kan njuta av grillad halloumi och ett glas vin. Bor du i lägenhet och vill kunna handla matvaror finns både större och mindre mataffärer nära centrum. Snabbmatskedjor som Mc Donald's och Pizza Hut finns också.

Rum

Enrumslägenhet, 2‑3 personer

Rymliga lägenheter med dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, wifi och säkerhetsbox. Pentry med kokplattor, mikro, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Lägenheterna har balkong med bord och stolar.

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Luftiga lägenheter med separat sovrum med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc samt hårtork. Kombinerat kök och vardagsrum med AC, tv, wifi och säkerhetsbox. Pentry med kokplattor, mikro, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrasäng för en vuxen eller två barn, 2-11 år, i form av bäddsoffa. Lägenheterna har balkong med bord och stolar.

Bra att veta

City: Protaras. District: Protaras - Ammochostos. ZIP/Postal code: 5296. Street: Afroditi Street 24.

Cyperns flagga

Protaras-Fig Tree Bay: Här kan du bo lugnt och bekvämt vid någon av kustens fina stränder

Protaras-Fig Tree Bay

Badorten Protaras-Fig Tree Bay är egentligen en milslång kuststräcka med fina stränder och hotell. Den här delen är lite lugnare och passar par och barnfamiljer som vill semestra i en rofylld miljö. Du hittar badvikar med bekväma hotell och ljusa finkorniga stränder där barnen kan leka. Den södra delen av badorten är populär och för dig som gärna går ut och njuter kvällen på stan.» Läs mer om Protaras-Fig Tree Bay

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Cypern

» Se alla våra hotell på Cypern