Arlanda

Resor till Protaras-Fig Tree Bay på Cypern

Cypern

Protaras-Fig Tree Bay

Här kan du bo lugnt och bekvämt vid någon av kustens fina stränder

Om Protaras-Fig Tree Bay

Badorten Protaras-Fig Tree Bay är egentligen en milslång kuststräcka med fina stränder och hotell. Den här delen är lite lugnare och passar par och barnfamiljer som vill semestra i en rofylld miljö. Du hittar badvikar med bekväma hotell och ljusa finkorniga stränder där barnen kan leka. Den södra delen av badorten är populär och för dig som gärna går ut och njuter kvällen på stan.

Transfertid med buss till Protaras-Fig Tree Bay ca 1h 10 min


Restauranger i Protaras-Fig Tree Bay

Orten Protaras-Fig Tree Bay är stor och utbudet av restauranger och barer likaså. Här äter du bra - restaurangerna håller hög standard och du kan njuta av grillad halloumi och ett glas vin. Bor du i lägenhet och vill kunna handla matvaror finns både större och mindre mataffärer nära centrum. Snabbmatskedjor som Mc Donald's och Pizza Hut finns också.

Klimatkompenserad resa
fr. 5 199:-

Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter.

Avresa från Arlanda 27 augusti 2022. Del i enrumslägenhet. Golden Star Beach Apartments.

Sök pris och boka

Var ligger Protaras-Fig Tree Bay?

Karta Cypern
Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!