Arlanda

Palm Beach

4.0

Cypern, Cypern

Fint hotell vid stranden med lagunpool

Hotell Palm Beach erbjuder avkoppling och aktivitet för både stora och små. Tre pooler, lika många restauranger och en strand just nedanför hotellet är bara några exempel på vad som möter dig vid ankomst. Vill du upptäcka Larnaca stad så tar du lokalbussen de sex kilometrarna till öns vackra hamnstad.

Strand & pool

Stor inbjudande lagunpool och separat barnpool

På detta hotellområde finns inte mindre än tre utomhuspooler. Föredrar du lite simträning väljer du den rektangulära poolen, om du bara vill slappa går du igenom grönområdet till lagunpoolen. För de minsta finns en separat barnpool, en mindre vattenrutschkana och liten lekplats. Poolområdet är delvis omgärdat av gräsytor och det finns solstolar och parasoller. Inomhus i hälsocentret finns möjlighet till bubbelpool och bastu. Svalkande dryck serveras i poolbaren.

Strand omedelbart nedanför hotellet

Korsa bara strandpromenaden och du är nere på stranden vilken är en del av Larnacabukten. På stranden finns det ett utbud av vattensporter. En bit ut i vattnet skyddas stranden delvis från vågor av uppbyggda stenformationer, vilket ger goda förutsättningar för fina bad även om det skulle blåsa lite.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Här finns tre restauranger, flera barer och en snackbar. Den exklusiva restaurangen Omega erbjuder a la carte utifrån en internationell såväl som lokal meny. Även på nya restaurangen La Pergola serveras a la carte. Restaurang Seabreeze vid den ena poolen serverar förutom en fin utsikt färsk fisk och cypriotiska specialiteter.

Mot tillägg: Halvpension, Helpension.

Larnaca har restauranger för alla smaker, både med internationellt och cypriotiskt kök. Längs strandpromenaden finns ett myller av både restauranger, kaféer och barer. Även längs gatorna bakom stranden finns restauranger, fik och mataffärer.

Rum

Bungalow, 2‑4 personer

Stilfulla bungalows på 30m². Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, minibar och säkerhetsbox. Separat sittdel och möjlighet till extrasäng för en vuxen eller två barn 2-11 år i form av bäddsoffa. Kaffe- och te-faciliteter. Balkong eller terrass.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Rum på 22m² med balkong med dubbelsängar eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, minibar och säkerhetsbox. Möjlighet till en extrasäng i form av hoppfällbar säng. Kaffe- och te-faciliteter.

Mot tillägg: havsutsikt

Superiorrum, 2‑3 personer

Stilfulla rum på 22m² med balkong med dubbelsängar eller separata sängar. Bad/dusch, wc, hårtork, badrock och tofflor. Tv, AC, wifi, minibar och säkerhetsbox. Möjlighet till en extrasäng i form av hoppfällbar säng. Rummen är renoverade och har kaffe- och tekokare.

Mot tillägg: havsutsikt

Bra att veta

City: Larnaca. District: Larnaca. ZIP/Postal code: 7040. Street: Larnaca Dekelia road - Oroklini.

Cyperns flagga

Larnaca: Kombinera storstadsliv och shopping med soliga dagar på stranden

Larnaca

I Larnaca kombinerar du sol och bad med ett internationellt storstadsliv och genuin cypriotisk atmosfär. Staden är en levande medelhavsstad och en omtyckt badort med stränder och livlig strandpromenad. I kvarteren bakom strandpromenaden finns bra shopping och du hittar internationella klädmärken som H&M och Zara. De flesta hotellen ligger några kilometer utanför stan direkt framför Larnacabuktens stränder.» Läs mer om Larnaca

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Cypern

» Se alla våra hotell på Cypern