Arlanda

Tasia Maris Beach

4.0

Cypern, Cypern

Vuxenhotell nära stranden

Tasia Maris Beach är ett vuxenhotell i Aiya Napa. Här har du ett stort poolområde och skulle du föredra havet ligger Sandy Beach just utanför hotellets entré. Aiya Napas shopping, restauranger och nattliv når du med en promenad på 20 minuter.

Strand & pool

Stort poolområde med plats för avkoppling

Stor lagunformad pool med olika djup. I ena änden av poolen finns en poolbar. Poolen omgärdas av solstolar, parasoller och palmer, här finns möjlighet att få både sol och skugga.

Flera fina stränder nära hotellet

Till den fina sandstranden Sandy Bay är det ca 30 meter, här finns solstolar och parasoller. På 10 minuter går det att ta en promenad till Nissi Beach som är en av de populäraste stränderna i Ayia Napa.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Hotel Tasia Maris Beach har tre restauranger och två barer, varav den ena baren är en poolbar. I restaurang Admiral äter du din frukost-och middagsbuffé, det är också här som hotellet har sina temakvällar. Menyn består av lokala och internationella rätter. På restaurang Pergola erbjuds lättare rätter till lunch. 5One högst upp i hotellet erbjuder a la carte kvällstid. Terrace bar har kylda drycker och drinkar för den som vill varva ner efter en god middag.

Mot tillägg: All Inclusive, Halvpension. i

I Ayia Napa är utbudet av restauranger, barer och kaféer stort. Här finns mysiga fisketavernor i hamnen, trevliga restauranger i byn och en populär och livlig bargata. Vill du ta något snabbt och enkelt finns det otaliga snabbmatsrestauranger att välja mellan. Köket är internationellt och du äter både mexikanskt, cypriotiskt och italienskt.

Rum

Dubbelrum deluxe, 2‑3 personer

Fräscha större rum med stor balkong och dubbelsäng eller separata sängar. Bad/takdusch, wc, hårtork, badrock och tofflor. Tv, AC, kostnadsfri wifi, och kostnadsfri säkerhetsbox. Vatten, vin och frukt vid ankomst. Möjlighet till en extrasäng i form av hopfällbar säng.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Rum med balkong och dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, och säkerhetsbox. Möjlighet till en extrasäng i form av hopfällbar säng.

Mot tillägg: havsutsikt, delvis havsutsikt

Cyperns flagga

Ayia Napa: I Ayia Napa finns utrymme för mysiga kvällspromenader och bra hålligång

Ayia Napa

Mångsidiga Ayia Napa bjuder på flera sandstränder med glittrande klart vatten och strandbarer med bra service. Nere i den gamla fiskehamnen finns trevliga restauranger där du kan äta nyfångad svärdfisk eller en fräsch halloumisallad. Vid det venetianska klostret och dess bilfria gator är utbudet stort av barer och nattklubbar som håller igång till tidig morgon.» Läs mer om Ayia Napa

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Cypern

» Se alla våra hotell på Cypern