Arlanda

Panas Holiday Village

3.5

Cypern, Cypern

Lägenhetshotell nära stranden

Panas hotell ligger med ett lugnt läge en bit utanför Ayia Napas centrum. Hotellet består av olika byggnader varav flera ligger runt det stora och centralt belägna poolområdet. Här bor du i enrums- eller tvårumslägenheter.

Strand & pool

Stor pool med plats för aktiviteter

Panas hotell har en stor rektangulär pool. I den ena änden av poolen är det grundare och här finns möjlighet för t ex. volleyboll. Hela poolområdet omgärdas av solstolar och parasoller. Även separat barnpool. På hotellet finns också en liten inomhuspool.

Gångavstånd till flera stränder

Närmaste badbara strand är Sandy Bay som ligger ca 300 meter från hotellet, här finns solstolar och parasoller. På ca tio minuter går det även att ta en promenad till Nissi Beach som är en av de populäraste stränderna i Ayia Napa.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Restaurang Arcadia erbjuder ett utbud av internationella och lokala rätter samt inhemska viner. Under högsäsong går det även bra att äta på restaurang Arethousa. På Dionysos Bar kan du köpa drinkar och olika sorters kaffe.

Mot tillägg: All Inclusive, Frukostbuffé, Halvpension. i

I Ayia Napa är utbudet av restauranger, barer och kaféer stort. Här finns mysiga fisketavernor i hamnen, trevliga restauranger i byn och en populär och livlig bargata. Vill du ta något snabbt och enkelt finns det otaliga snabbmatsrestauranger att välja mellan. Köket är internationellt och du äter både mexikanskt, cypriotiskt och italienskt.

Rum

Enrumslägenhet, 2‑3 personer

Enrumslägenheter med balkong/terrass och två sängar. Bad/dusch och wc. Tv, AC och pentry med kokplatta, kylskåp och enkel köksutrustning. Möjlighet till en extrasäng i form av hoppfällbar säng.

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Tvårumslägenheter med balkong/terrass och två sängar. Bad/dusch och wc. Tv, AC och pentry med kokplatta, kylskåp och enkel köksutrustning. Lägenheterna har ett separat sovrum, kombinerat vardagsrum/kök med möjlighet till två extrabäddar i form av en bäddsoffa.

Bra att veta

City: Ayia Napa. District: Ayia Napa - Ammochostos. ZIP/Postal code: 5330. Street: Petreris Street 3.

Cyperns flagga

Ayia Napa: I Ayia Napa finns utrymme för mysiga kvällspromenader och bra hålligång

Ayia Napa

Mångsidiga Ayia Napa bjuder på flera sandstränder med glittrande klart vatten och strandbarer med bra service. Nere i den gamla fiskehamnen finns trevliga restauranger där du kan äta nyfångad svärdfisk eller en fräsch halloumisallad. Vid det venetianska klostret och dess bilfria gator är utbudet stort av barer och nattklubbar som håller igång till tidig morgon.» Läs mer om Ayia Napa

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Cypern

» Se alla våra hotell på Cypern