Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Ayia Napa på Cypern Cypern

Ayia Napa

I Ayia Napa finns utrymme för mysiga kvällspromenader och bra hålligång

Om Ayia Napa

Mångsidiga Ayia Napa bjuder på flera sandstränder med glittrande klart vatten och strandbarer med bra service. Nere i den gamla fiskehamnen finns trevliga restauranger där du kan äta nyfångad svärdfisk eller en fräsch halloumisallad. Vid det venetianska klostret och dess bilfria gator är utbudet stort av barer och nattklubbar som håller igång till tidig morgon.

Transfertid med buss till Ayia Napa ca 50 min

Ayia Napa har några av Medelhavets finaste stränder med turkost vatten

Ayia Napa har några av Medelhavets finaste stränder med mjuk finkornig sand, turkosblått vatten och bra service. Mitt i stan finns Grecian Bay som börjar vid hamnen och sträcker ut sig två kilometer. I hamnen börjar den långa strandpromenaden som går hela vägen bort till Nissi Beach, Cyperns mest kända strand. Ayia Napa har på senare tid fått ett lyft och bjuder på snygga loungebarer och trendiga hotell.

Restauranger i Ayia Napa

I Ayia Napa är utbudet av restauranger, barer och kaféer stort. Här finns mysiga fisketavernor i hamnen, trevliga restauranger i byn och en populär och livlig bargata. Vill du ta något snabbt och enkelt finns det otaliga snabbmatsrestauranger att välja mellan. Köket är internationellt och du äter både mexikanskt, cypriotiskt och italienskt.

Klimatkompenserad resa
fr. 4 549:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda lördag 6 maj. Del i enrumslägenhet. Evabelle Napa, Cypern.

Sök pris och boka

Våra hotell i Ayia Napa

Var ligger Ayia Napa?

Karta Cypern
Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!