Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Cypern Cypern

Cypern

Sol och sommarvärme från april till oktober

Våra hotell på Cypern

Om Cypern

Det är inte svårt att förstå varför Afrodite valde just denna ö till sin, här har du vackra vita stränder med klart vatten och ett utsökt kök med influenser från Grekland och mellanöstern. Med ett läge söder om Turkiet gör det varma klimatet att du kan resa hit redan i mars och ända till november. Ute på landsbygden finns fina vandringsleder, flera lokala vingårdar och var du än går möter du gästvänliga invånare.

Inget slår Cyperns vita sandstränder med turkosblått vatten

Den sydöstra kusten har underbara stränder och badvikar, de allra flesta med finkornig långgrund sandstrand och turkost vatten. Ju längre västerut du kommer blir stränderna mindre och mer klippiga. Pafos på västkusten är en arkeologisk guldgruva med vackra mosaiker, Troodosbergen har berömda bysantinska kyrkor och huvudstaden Nicosia har en vacker gammal stad och utmärkt shopping.

Välj mellan öns bästa badorter på ett av våra solsäkraste resmål

Till Larnaca åker du som vill kombinera storstadsliv med sol och bad. Reser du med vänner kan spendera sköna dagar vid någon av Ayia Napas vita stränder och dansa loss på en trendig klubb på kvällen. I Protaras-Fig Tree Bay är hotellstandarden lite högre än övriga Cypern då man började bygga här senare. Par och barnfamiljer trivs i den mer rofyllda miljön och du kan bo med all inclusive vid någon av de fina badvikarna.

Klimatkompenserad resa
fr. 4 999:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda lördag 17 augusti. Del i enrumslägenhet. Sea'N Lake View, Cypern.

Sök pris och boka

Var ligger Cypern?

Karta Cypern

Karta över Cypern

Restid från Stockholm: 4 timmar 15min

Öppna karta
Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!