Arlanda

Resor till Cypern

Följ med på en charterresa till den soldränkta ön Cypern som har sommar från april till oktober

Cyperns flagga

Om Cypern

Till Cypern reser du för att njuta av underbara stränder och kristallklart badvatten. Med Airtours charterresor kan du åka till både sommarstaden Larnaca som livliga badorten Ayia Napa eller familjevänliga Protaras-Fig Tree Bay. Tack vare sitt behagliga klimat kan du resa till Cypern från tidig vår till sen höst. Östra Cypern har vackra vikar med klippiga stränder, i väst hittar du gömda stränder helt för dig själv medan sydkusten bjuder på ett pärlband av populära sandstränder.

-

Pass & visum

För svenska medborgare krävs inget visum för resa till Cypern. För svenska medborgare måste passet vara giltigt under hela resans tid. För vidare information hänvisar vi till Cyperns ambassad. http://www.mfa.gov.cy/mfa/embassies/embassy_stockholm.nsf/ecsw27_se/ecsw27_se?OpenDocument

Hälsa & vaccin

Vi rekommenderar alla resenärer att vaccinera sig mot hepatit A och B. Tänk på att vaccinera dig i god tid före avresa. För resor inom Europa krävs vanligen inga ytterligare vaccinationer men det kan finnas undantag. För vidare information hänvisar vi till din vaccinationsmottagning.

Airtours resmål på Cypern