När kan man resa?

Resmålen varierar beroende på säsong för våra charterresor. Om vintern måste vi åka längre bort som Sri Lanka eller Thailand för att nå till den eftertraktade värmen, medan det under sommarmånaderna räcker med under tre timmar flyg för att nå de solsäkra stränderna i Dubrovnik. Planerar du att åka på ett lov kan det löna sig att vara ute i god tid, då det ofta är högt tryck på dessa perioder. Nedan har vi samlat de populäraste resperioderna, så att du lätt kan hitta aktuella destinationer och resor just när du planerar att åka.

Sandstrand

Sommar 2024

Vad är härligare än medelhavet på sommaren? Korta flygtider, god mat, solsäkra stränder och prisvärt boende.
Longtailbåt vid strand i Thailand

Vinter 2023/2024

Ta ett värmande och exotiskt avbrott i vinter, du förtjänar det. Här hittar du våra resor som bjuder på ljusterapi när Sverige är som mörkast.
Dukat bord vid solnedgång

Res på sensommaren

Runt Medelhavet lever sommarvärmen kvar länge på sensommaren, dessutom är resorna billigare och på resmålen är det färre turister.
Barn på väg till stranden

Höstlovsresor

Höstlovet är en av de populäraste veckorna för familjer att resa på och här hittar du de bästa alternativen!
Solstolar på strand

Jul- & nyårsresor

Byt ut julstressen mot en härlig resa till värmen istället. Hitta välbehövlig avkoppling med familjen på en resort i Thailand eller på Maldiverna. Eller på närmare håll Gran Canaria.
Barn med surfbräda

Sportlovsresor

Ta chansen att resa på sportlovet och ladda batterierna på en av våra sol- och baddestinationer.
Bord på stenstrand

Res på våren

Möt sommarvärmen runt Medelhavet redan på våren. Resorna är billigare än under högsäsong och resmålen har färre turister. Dessutom är temperaturerna ofta behagligare med svensk högsommarvärme på dagarna, men ändå viss svalka på nätterna.
Påskägg på sandstrand

Påskresor

På påsklovet har det ofta hunnit bli varmt på våra destinationer runt Medelhavet, så att ni inte måste resa så långt för lite efterlängtad sol.
Mamma håller två barn i händerna på väg till havet

Sommarlovsresor

Att resa på sommarlovet med familjen till någon av våra charterdestinationer är ett minne barnen sent kommer att glömma. På många av våra destinationer finns det hotell med vattenland och även valmöjigheten att lägga till all inclusive för maximerad lek och komfort.

Resor 2023

Resor 2024

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!