Sök och boka resa
Arlanda


På grund av detta ställer Airtours in alla resor t.o.m. 15 juni. Vi kommer att kontakta alla berörda kunder via SMS eller e-post och erbjuda återbetalning eller ombokning till en resa längre fram. Utifrån rådande omständigheter är det många kunder som vill komma i kontakt med oss via telefon och e-post. Detta innebär att vi har långa kö- och svarstider. Vi ber om er förståelse för att vi arbetar i turordning och med fokus på de av våra kunder som har inbokade resor inom den närmaste tiden. Tack för ert tålamod.

Bra att veta

Sängar

Med dubbelrum avses ett rum för två personer med två separata sängar, dubbelsäng eller grandlit. Bäddmadrass saknas oftast i såväl ordinarie sängar som i extrasängar. Extrasängen består ofta av en bäddbar soffa/fåtölj alternativt en hopfällbar säng. Detta ger en lägre komfort än en ordinarie säng. Då rum och lägenheter är planerade för två personer bör du räkna med minskad bekvämlighet för samtliga boende om ni bor fler än två i rummet/lägenheten. Se i varje hotellbeskrivning hur många extrasängar som ryms.

Spjälsäng betalas direkt till hotellet på resmålet, vilket ligger utanför vår regi. Standardkraven är lägre än i Sverige. Observera att vi ej kan garantera spjälsäng på plats. Säg till vid bokningen om du har önskemål om spjälsäng, så vidarebefordrar vi det till hotellet. De hjälper dig sedan i mån av tillgång.