Sök och boka resa
Arlanda


På grund av detta ställer Airtours in alla resor t.o.m. 15 juni. Vi kommer att kontakta alla berörda kunder via SMS eller e-post och erbjuda återbetalning eller ombokning till en resa längre fram. Utifrån rådande omständigheter är det många kunder som vill komma i kontakt med oss via telefon och e-post. Detta innebär att vi har långa kö- och svarstider. Vi ber om er förståelse för att vi arbetar i turordning och med fokus på de av våra kunder som har inbokade resor inom den närmaste tiden. Tack för ert tålamod.

Bra att veta

Balkonger och havsutsikt

De rum och lägenheter som beskrivs ha balkong kan även vara belägna på nedersta våningen. Med balkong menas en balkong/uteplats som är inhägnad med ett räcke. Markterrasser är inte inhägnade men kan i undantagsfall ha ett mindre staket, ofta med en grind. Läs mer om varje hotell för specifik beskrivning beträffande just det hotellet.

Med havsutsikt menas att du tydligt ska se havet från balkongen/terrassen. Havsutsikt betyder dock inte att havet måste utgöra hela utsikten. Ibland är rummet vinklat direkt mot havet och ibland snett mot havet. Utsikten kan också variera från rum till rum på samma hotell. I de fall utsikten är delvis skymd av exempelvis växtlighet kan den även definieras som delvis havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Tänk också på att havsutsikten per automatik blir bättre desto närmre havet hotellet är beläget. Även ett hotell som ligger längre från havet kan ha havsutsikt, men då består en stor del av utsikten av marken mellan hotellet och havet.