Våra hotell och lägenheter

Storleken på hotellrummen varierar relativt mycket från hotell till hotell. Lägenheterna är inte lika välutrustade som våra bostäder hemma. De utrustas normalt efter antalet ordinarie bäddar både vad gäller möblemang och husgeråd. Det är i allmänhet ovanligt att lägenheterna är utrustade med vad vi kallar vardagsrumsmöbler.

Lakan och handdukar finns alltid att tillgå. Köket lämpar sig i regel bara för enklare matlagning. Lägenheter som beskrivs ha enkel köksutrustning uppfyller respektive lands turistorganisations minimikrav, vilket innebär: ett glas, en kopp, en tallrik och en uppsättning bestick per person samt en kastrull, en stekpanna och en liten kaffepanna. Vissa lägenheter har något utökad köksutrustning. Osthyvel, potatisskalare och kaffekokare hittar du dock endast i undantagsfall. Förbrukningsvaror som t.ex. rengöringsmedel, diskborste, toalettpapper och disktrasa ingår ej i resans pris.

De interiörbilder du hittar i vår hotellbeskrivning är typexempel. Avloppsrören i badrummen är ofta mycket smala. På många hotell, särskilt i Grekland, ombeds du därför att lägga pappret i en speciell behållare bredvid toaletten. Halkskydd och duschdraperier saknas i allmänhet. Både totalyta och planlösning kan variera mellan lägenheterna på ett och samma lägenhetshotell. Vi säljer aldrig ett halvt dubbelrum om du reser ensam.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!