Hotell

Hotellet är den kanske allra största delen av en resa, därför ber vi dig att noga kontrollera att hotellet, dess faciliteter och hotellrummet du avser boka lever upp till dina krav.

Långt ifrån alla hotell är anpassade för personer med funktionsnedsättning men Airtours har tagit fram ett antal hotell med högre tillgänglighet för rullstolsburna. Dessa hotell lever upp till lokala krav men observera att de nödvändigtvis inte uppfyller skandinavisk standard. Om du bokar ett annat hotell än de vi rekommenderar kan vi inte garantera att hotellets faciliteter och rum kommer vara anpassade för personer med funktionsnedsättning.

Observera att dessa hotell inte erbjuder ytterligare service så som assistans för personer med funktionsnedsättning. Har du behov av assistent eller annan person som hjälper dig är det ditt eget ansvar att denna person följer med på resan. Airtours garanterar heller inte att omgivningen runt hotellet, utanför hotellområdet, är anpassad för resenärens behov. Viss information om omgivningen finner du i informationen om respektive hotell. Airtours kan heller inte garantera tillgång till hotellets alla faciliteter för rullstolsburna.

Klicka här för att se våra hotell anpassade för dig som är rullstolsburen.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!