Sök och boka resa
Arlanda


På grund av detta ställer Airtours in alla resor t.o.m. 15 juni. Vi kommer att kontakta alla berörda kunder via SMS eller e-post och erbjuda återbetalning eller ombokning till en resa längre fram. Utifrån rådande omständigheter är det många kunder som vill komma i kontakt med oss via telefon och e-post. Detta innebär att vi har långa kö- och svarstider. Vi ber om er förståelse för att vi arbetar i turordning och med fokus på de av våra kunder som har inbokade resor inom den närmaste tiden. Tack för ert tålamod.

Bra att veta

På resmålet

Spjälsäng

De flesta hotell har spjälsängar att hyra ut. Spjälsäng ligger utanför Airtours regi och betalas direkt till hotellet på plats på resmålet. Observera att vi ej kan garantera spjälsäng på plats. Säg till vid bokningen om du har önskemål om spjälsäng, så vidarebefordrar vi det till hotellet. De hjälper dig sedan i mån av tillgång.

Övrigt

Tänk på att solen ofta är mycket starkare på sydligare breddgrader än hemma. Läs på om rekommendationer för solskydd. Ofta rekommenderas heltäckande klädsel/UV-dräkt för ditt barn samt att ni undviker solen så mycket som möjligt. Se också till att ditt barn får i sig extra vätska om det är varmt.

Det är också en bra idé att noga läsa på om hotellet/resmålet i förväg, så att du väljer ett alternativ som passar just dig och ditt barn. Här kan du se de hotell Airtours gäster bedömt som mest barnvänliga