Sök och boka resa
Arlanda


På grund av detta ställer Airtours in alla resor t.o.m. 15 juni. Vi kommer att kontakta alla berörda kunder via SMS eller e-post och erbjuda återbetalning eller ombokning till en resa längre fram. Utifrån rådande omständigheter är det många kunder som vill komma i kontakt med oss via telefon och e-post. Detta innebär att vi har långa kö- och svarstider. Vi ber om er förståelse för att vi arbetar i turordning och med fokus på de av våra kunder som har inbokade resor inom den närmaste tiden. Tack för ert tålamod.

Bra att veta

Ensamresande barn och ungdomar

Barn 5-11 år som inte reser med en resenär över 16 år måste bokas in som oledsagat barn. Kontakta Airtours vid bokning. För barn 12-16 år är detta frivilligt. Pris ca 250-350 SEK per enkel väg beroende på flygbolag. Detta betalas på avreseflygplatsen. Vid incheckning uppge namn, adress och telefonnummer på dem som hämtar/lämnar barnet. Den som lämnar/hämtar barnet måste kunna legitimera sig samt stanna på flygplatsen tills planet lyft. Blanketter som skall ifyllas fås på avreseflygplatsen eller kan laddas ned på respektive flygbolags hemsida.

För dig som reser utan vårdnadshavare och är under 18 år

Resa utan vårdnadshavare måste uppges vid bokningstillfället. Intyg med samtliga vårdnadshavares godkännande ska insändas till Airtours innan betalning av resan görs. Skriv ut intyget, fyll i uppgifterna och bifoga en kopia med vårdnadshavares underskrift. Fullmakten faxas, skickas med e-post eller per post till Airtours i god tid innan avresa. Kopia tas med till incheckningen.

Ladda ner intyg för minderåriga (Högerklicka på länken och välj "Spara länk som..." för att ladda ner denna fil)

För dig som är under 21 år och ska resa till Dubai

I Dubai gäller särskilda regler. Minst en person i bokningen måste vara över 21 år. Om ingen i bokningen är över 21 år ska ett intyg för varje resenär fyllas i på engelska av vårdnadshavare. Intyget ska medtagas under hela resan.

Ladda ner intyg för personer under 21 år som ska resa till Dubai här (Högerklicka på länken och välj "Spara länk som..." för att ladda ner denna fil)