För Grekland gäller följande krav för inresa

Senast uppdaterad 2022-05-02

Grekland har inte längre några inresekrav p.g.a. Covid-19. Vid inresa till Grekland behöver du alltså inte covidbevis, inreseformulär eller något covid-test. Detta gäller oavsett om du är fullvaccinerad eller ej.

Kom ihåg att det är ditt ansvar att uppfylla de krav som krävs för inresa till ditt resmål. Ändringar kan komma med kort varsel och du ansvarar själv för att ha korrekta inresedokument. Landinformation på Sweden Abroad – Läs här

Munskydd

På allmänna platser inomhus och vid resa med kollektivtrafik. Det är obligatoriskt att bära munskydd på allmänna platser inomhus och i kollektiva färdmedel. För barn under fyra år finns inget krav på munskydd. Vidare gäller även två meters social distansering.

Hyrbilar och taxi

Vid resa med taxi gäller max fyra personer inklusive föraren. Fler person är tillåtet om det rör sig om små barn eller person i behov av assistans. Vid bilhyra får max fyra personer inklusive föraren åka i bilen samtidigt, även om bilen har t ex fem sittplatser. Fler person är tillåtet om det rör sig om små barn eller person i behov av assistans. Om man reser mellan olika grekiska öar kan det förekomma krav på testning.

Vi hänvisar till Sweden Abroad för uppdaterad information kring Greklands åtgärder i samband med Covid-19.
Läs mer här

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!