Öppet köp

Samos

Tryggt att boka boka din semester!

Vi på Airtours vill att du skall kunna boka din semester precis som vanligt, trots oroliga tider. Om du bokar en Airtours charterresa så kan du teckna Airtours av- och ombokningsförsäkring. Då ingår öppet köp fram till 50/120* dagar innan avresa, avbokning vid sjukdom eller uppsägning, fri ombokning och fria namnändringar. Läs mer här

Om du inte väljer Airtours av- och ombokningsförsäkring erbjuder vi alla som bokar en charterresa öppet köp fram till 80/160* dagar innan avresa. Detta gäller både paketresor och endast flygresor på Airtours charter och framgår vid bokning och på din bekräftelse.
* 120 och 160 dagar innan avresa gäller resor fr.o.m. 1 janurari 2022

Om du vill avboka din resa under öppet-köps-perioden får du full återbetalning av det inbetalda beloppet, minus en administrativ kostnad på 200 kronor per person.

Villkor för öppet köp

  • Gäller nybokningar av paketresor och endast flyg på Airtours charter under perioden 15/2-2021 – tills vidare, med avresa t.o.m. 31/12-2022.
  • Gäller ej resor med omgående betalning, resor med reguljärflyg eller gruppresor.
Boka din resa här »

Tidigare bokade resor

Till dig som bokat din resa tidigare (innan 15/2-2021) vill vi förklara att vi vid behov förändrar våra erbjudanden. Dessvärre innebär det ofrånkomligt att några kunder kan komma i kläm, vilket är beklagligt. Med anledning av coronaviruset har vi i nuläget dock en högst ovanlig situation som drabbar våra kunder såväl som oss och våra samarbetspartners. Vår avsikt är att man som kund, trots situationen, ska kunna känna sig trygg med att boka en resa hos oss.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!