Sök och boka resa
Arlanda

Information om Coronaviruset. »

.

Bra att veta

Öppet köp fram till 28 dagar innan avresa!

Samos

Nu kan du tryggt boka din semester!

Vi på Airtours vill att du skall kunna boka din sommarsemester precis som vanligt, trots oroliga tider. Därför erbjuder vi alla som bokar sin sommarsemester under mars månad öppet köp fram till 28 dagar innan avresa. Detta gäller både paketresor och endast flygresor. Om du vill avboka under öppet-köps-perioden får du alla dina pengar tillbaka. Så att du tryggt kan planera din sommarsemester redan idag!

Villkor för öppet köp fram till 28 dagar innan avresa

Boka din sommarresa här »
Boka din höstresa här »

Arbetar du inom akutsjukvården eller 1177?

I den tuffa situation som nu råder för den svenska akutsjukvården och dess personal vill vi komma med ett litet bidrag. Är du läkare, sjuksköterska eller undersköterska vill vi inte att du ska behöva känna stress över att få avbokningskostnader för resor som du känner att du inte kan eller vill genomföra, på grund av den rådande situationen. Är du anställd i en verksamhet som bedriver akutsjukvård eller arbetar du hos 1177 Vårdguiden, ger vi dig möjlighet att fritt om- eller avboka din charterresa. Detta gäller avresor fram till 31 maj.

Villkor

Tidigare bokade resor

Till dig som bokat din resa tidigare (innan 6/3-20) under hösten/vintern vill vi förklara att vi vid behov förändrar våra erbjudanden. Dessvärre innebär det ofrånkomligt att några kunder kan komma i kläm, vilket är beklagligt. Med anledning av coronaviruset har vi i nuläget dock en högst ovanlig situation som drabbar våra kunder såväl som oss och våra samarbetspartners. Vår avsikt är att man som kund, trots situationen, ska kunna känna sig trygg med att boka en resa hos oss.